SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) devine o adevărată delectare când vine vorba despre Primăria Alexandria. Mai nou, pe lângă șampanie și blănuri, instituția achiziționează din bani publici și… cotlete de porc. 

130 de persoane vor mânca pe banii noștri un meniu în valoare de… 10.400 de lei. Nu știm cine sunt acele persoane și nici de ce vor mânca ele din taxele și impozitele noastre, dar din Sistemul Electronic de Achiziții Publice reiese foarte clar că acest lucru se va întâmpla. Înainte de a afla ce va fi pe masa acestor beneficiari privilegiați, facem și precizarea că achiziția în cauză e o cumpărare directă, fiind inutilă o licitație pentru așa ceva.

În primul rând, vorbim despre mușchi file, bușeuri cu icre de crap, tartine de brânzeturi și legume, rafaello cu roșii cherry, minifrigărui roșii cherry și mozarella, crochete de carne în crustă de panko, măsline kalamata, caprese cu roșii, floare de salam crud uscat, piept de pui cu legume, cotlet de porc frăgezit în vin și altele asemenea, în cadrul unui platou consistent, de care cu siguranță 130 de persoane se vor bucura.

Anunțul de cumpărare directă s-a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice pe data de 3 aprilie și cumpărarea efectivă s-a produs în cursul aceleiași zile, spre prânz. Contractul de achiziție s-a dus direct la firma unui bun prieten al primarului Victor Drăgușin, care are mai multe afaceri în domeniul alimentației publice în Alexandria.

Articolul precedent“Librăria din Teleorman” a devenit proiect de lege
Articolul următorTrei persoane din Moldova, prinse muncind ilegal în Teleorman