Primăria Alexandria are un nou secretar, în persoana lui Alexandru Ceciu, un tânăr cunoscut îndeosebi din scurta perioadă în care a fost numit subprefect al județului și din campaniile electorale ale PSD-ului.

Iulian Purcaru, cel care a ocupat funcția de secretar al Primăriei Municipiului Alexandria pentru o perioadă foarte lungă de timp, a ajuns la vârsta pensionării, iar locul lui a fost luat de un tânăr credincios oamenilor din PSD, care s-a remarcat îndeosebi pentru activitatea lui publică în favoarea PSD, constând în laude la adresa mai marilor partidului și în prezența în campaniile electorale. Tot asta l-a propulsat pe Alexandru Ceciu pentru o scurtă perioadă în poziția de subprefect al județului Teleorman.

Spre deosebire de celelalte numiri „peste noapte”, care au transformat secretarele în miniștri și paznicii în prefecți, Ceciu are totuși o școală de specialitate, fiind absolventul unei facultăți de Administrație Publică din cadrul SNSPA București. În campania electorală pentru alegerile europarlamentare, noul secretar al primăriei și-a postat pe contul personal de Facebook fotografii în care se afișa împreună cu un alt conducător de societate abonată la banul public, un consilier județean și niște prieteni în care spunea clar că „pe 26 mai votăm PSD!” Asta în condițiile în care Ceciu e funcționar public! Sperăm că nu va fi o problemă pentru imparțialitatea noului secretar această manifestare „liberă” a propriilor opinii politice.