Excluderea din partid a consilierului județean PSD, Cristiana Alcea, cunoscută susținătoare a lui Dragnea, a trezit dezbateri legate de faptul că PSD Teleorman s-ar fi dezis de Liviu Dragnea și de oamenii lui. Președintele organizației județene a partidului, Adrian Gâdea, spune că speculațiile pe această temă sunt „prostii”.

Decizia de excludere a consilierului județean, cunoscut pentru acțiunile sale frecvente în susținerea lui Liviu Dragnea, Cristiana Alcea a dus la mai multe luări de poziție ale unor membri PSD cu privire la faptul că Liviu Dragnea ar fi acum o pată pe obrazul organizației județene de partid, de care partidul încearcă să se spele. Mai mult, Cristiana Alcea pretinde, într-o postare în care anunță excluderea sa, că partidul s-a rupt între susținătorii lui Dragnea și cei al Vioricăi Dăncilă.

Contactat de Realitatea de Teleorman pentru a lămuri noua atitudine a PSD Teleorman, președintele formațiunii politice, secretarul de stat Adrian Gâdea, spune că toate aceste presupuneri sunt „prostii”. Mai mult, el neagă vehement ideea că PSD Teleorman s-ar fi dezis vreodată de Liviu Dragnea.

Eu nu știu ce scrie Cristiana Alcea pe Facebook și nici n-am timp, dar astea sunt prostii. Cristiana Alcea a fost exclusă de organizația locală din care face parte pentru că, în calitate de delegat a dat indicații altor delegați despre cum să voteze la Congresul PSD. Și nu e singura exclusă, mai avem doi consilieri locali care au făcut campanie altui partid și nu s-au implicat în campania noastră. Dar nu, nu se pune problema că ne-am dezice de Liviu Dragnea, nu există așa ceva. Noi doar am procedat în mod firesc și probabil că apar acum speculații din partea celor care nu au respectat statutul partidului.„, ne-a declarat Adrian Gâdea.

Articolul precedentTurris Turnu Măgurele merge ceas! 4 victorii din tot atâtea posibille
Articolul următorDacian Cioloș va vizita în Teleorman cea mai săracă localitate din țară