În cursul acestui weekend, pompierii teleormăneni au intervenit pentru deblocarea ușii unui apartament. Proprietarul uitase aragazul aprins. 

Sâmbătă, pompierii din Alexandria s-au confruntat cu o situație inedită. Proprietarul unui apartament a constatat, după ieșirea din locuință, că ușa s-a blocat și că uitase aragazul aprins. Pompierii au ajuns de urgență la fața locului, pentru a preîntâmpina producerea unei tragedii. Echipajele de la descarcerare și SMURD au ajuns de urgență la apartamentul situat în zona centrală a Alexandriei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir: „Proprietarul a ieșit din casă, ușa s-a blocat, iar aragazul l-a uitat aprins. Pompierii au intervenit cu o scară culisabilă și au intrat pe geam, deschizând ușa din interior fără a produce pagube materiale. Pe timpul intervenției nu au fost întâmpinate probleme.”

Situația s-a rezolvat, deci, ușor și orice consecințe nefaste pentru proprietarul apartamentului sau pentru vecinii săi au fost evitate.

Articolul precedentZi tensionată în Justiție. Mâine se decide dacă se reia judecata lui Dragnea
Articolul următorCarmen Dan a făcut campanie electorală în Teleorman