Vera Mitran și-a anunțat candidatura la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Alexandria. Anunțul oficial a fost făcut, luni, într-o conferință de presă, de președintele interimar al  filialei municipale, Gabriel Nădrag.

Candidatul PNL a spus că investiţiile în tânăra generaţie, modul cum se va cheltui banul public şi crearea de noi locuri de muncă vor fi priorităţile mandatului său.

“Responsabilitate şi transparenţă fiscală. Primul lucru pe care-l voi face, în calitatea de primar, va fi transparentizarea banului public. Astfel, vom scăpa de firmele căpuşă care au pus stăpânire pe primăria Alexandria. Un al doilea aspect al programului meu este crearea de noi locuri de muncă, prin atragerea de antreprenori, investitori, firme mari cu potenţial financiar. O altă prioritate o reprezintă investiţia în copii, în şcoli, cu alte cuvinte în educaţie. În ultimii ani am lucrat cu Asociaţiile de părinţi şi ştiu foarte bine problemele cu care se confruntă atât copiii şi părinţii, cât şi dascălii. Din păcate, lipsa de investiţie în educaţie a făcut ca judeţul să se situeze pe ultimele locuri la Bacalaureat sau Evaluarea Naţională”, a mai spus Vera Mitran.

 

Articolul precedentPreședintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu, candidează pentru funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman
Articolul următorIPJ Teleorman suspendă programul de audiență