Căderea guvernului Dăncilă prin moțiune de cenzură e, în fapt, o gură de aer proaspăt pentru partidele din opoziția teleormăneană. Și cu acest prilej, cei de la PLUS Teleorman încurajează oamenii bine intenționați, care doresc să schimbe lucrurile în comunitate, să se implice în politică. 

Un comunicat de presă, semnat de Cristian Irimiea, responsabilul de comunicare al PLUS Teleorman, vine cu încurajări pentru populația județului, chemând oamenii care doresc să se implice să facă un pas în față. Și principala motivație a tinerilor politicieni de la PLUS Teleorman este aceea că timpul pesediștilor, cu viziuni comunistoide, a trecut.

Liviu Dragnea nu mai este păpușarul acestui județ, Laura Codruța Koveși a devenit procuror-şef european, PSD nu mai are majoritate în parlament și acum guvernul Dăncilă a picat. Alianța dintre PLUS și USR a devenit a treia putere politică în Teleorman în urma rezultatului de la alegerile Europarlamentare din 26 mai 2019. Acest lucru se datorează în primul rând dorinței votanților de schimbare și în altă măsură a celor care s-au implicat politic. Urmează alte trei runde de alegeri iar pentru reconstrucția județului se face prin implicarea fiecăruia dintre noi, vă îndemnăm să veniți alături și să vă depuneți candidatura internă pentru o funcție publică.”, se precizează în comunicatul PLUS Teleorman.

Mai mult, îndemnul la vizibilitate publică pare a fi prioritar: „Suntem foarte conștienți că teleormănenii au o reticență atunci când vine vorba de vizibilitate. Este o repercusiune a corupției și a metehnelor vechi din administrația publică, principalul angajator din Teleorman. Vă îndemnăm să fiți vizibili, vocali și să vă implicați în politică, timpul lor a trecut!”