Peste 45000 de țigarete de contrabandă au fost descoperite într-o mașină. Șoferul a încercat să fugă de polițiști. În goana lui acesta a lovit mai multe autoturisme.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au oprit pentru control un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Nicolae Titulescu, județul Olt, a refuzat să deschidă portbagajul mașinii, continuându-și deplasarea în mare viteză.

Două echipaje de poliție au plecat în urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, iar în încercarea de a se sustrage controlului polițiștilor, pe timpul deplasării autoturismul în cauză a acroșat două autoturisme care erau parcate regulamentar.

Conducătorul auto a fost oprit pe o stradă din municipiu, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului polițiștii au descoperit 45200 țigarete de contrabandă, nemarcate fiscal, acestea fiind ridicate în vederea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,contrabandă asimilată’’, urmând a se propune soluție prin Parchet.

De asemenea, polițiștii au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul țigaretelor.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Articolul precedentÎncă o femeie a primit ordin de protecție provizoriu emis de polițiști
Articolul următorCupa României! Turris a avut noroc la tragerea la sorți