Astăzi s-au semnat la sediul Consiliului Județean Teleorman trei contracte pe fonduri europene, în valoare de peste 100 milioane de lei.

În ciuda numeroaselor probleme legate de cheltuirea banilor europeni prin intermediul Consiliului Județean Teleorman, județul nu încetează să primească finanțări. Și ele nu sunt deloc neglijabile, astăzi semnându-se contractele de finanțare pentru trei noi proiecte cu bani europeni: Extinderea și dotarea secției UPU a Spitalului Județean de Urgență din Alexandria, Creșterea eficienței energetice a clădirii Serviciului Județean de Ambulanță Alexandria și Reabilitarea DJ 503, Drăgănești-Vlașca – lim. jud. Dâmbovița.

Valoarea celor trei proiecte e considerabilă, pentru că vorbim de 99.132.667 doar pentru reabilitarea drumului 503. Pentru a marca momentul, la sediul autorității județene a avut loc astăzi ceremonia de semnare a contractelor de finanțare, în prezența ministrului secretar de stat Adrian Gâdea și a directorului ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat.

Întregul eveniment a fost un festival de glorificare a lui Liviu Dragnea și a stării foarte bune a drumurilor din județ, care trezesc „invidia” țării întregi. Peste 40 de milioane de euro au intrat în ultimii doi ani în infrastructura rutieră a județului Teleorman și apoi, preponderent, în conturile Teldrum. Ministerul Dezvoltării a susținut acest circuit al banilor, pentru că, nu-i așa, județului Teleorman nu-i mai lipsește nimic, în afară de drumuri.

Ba chiar secretarul de stat și fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea a vorbit despre o “invidie” a oamenilor din restul țării pentru drumurile foarte bune din județul lui Dragnea: “Nu trebuie să ne ascundem, am ajuns să trezim o anumită invidie și în rândul vecinior, dar și în rândul celor care tranzitează județul Teleorman. “

Articolul precedentPromisiuni cu finanţare europeană pentru judeţul Teleorman
Articolul următorDemisia directorului Apa Serv este cerută public de primarul orașului Videle