Informare adresată persoanelor care doresc să depună plângere penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, urmare a promisiunii unui loc de muncă în străinătate de către presupușii membri ai grupării infracționale destructurate în cursul acestei săptămâni de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu și polițiștii din cadrul I.P.J. Sibiu:

Pentru ca reclamațiile să ajungă cu rapiditate la organele penale competente în cauză, vă informăm că orice sesizare privind activitatea infracțională aflată în cercetare se va transmite ÎN SCRIS și în mod DIRECT Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, prin mail, pe adresele: [email protected] și [email protected], precum și prin fax, la numărul 0269/210591.

O grupare infracțională, care înșela oamenii cu locuri de muncă fictive în străinătate,  a fost destructurată de polițiștii sibieni și procurorii DIICOT.

La data de 17 iunie D.I.I.C.O.T., Biroul Teritorial Sibiu și polițiștii sibieni de investigare a criminalității economice, delegați în cauză, au efectuat 39 de percheziții domiciliare în județele Sibiu (37), Teleorman(1) și Hunedoara(1) într-o cauză penală având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave în care sunt cercetați în acest moment 98 de suspecți persoane fizice și juridice.

Articolul precedentRomânia ajunge azi la 24.505 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19
Articolul următor100% TU DECIZI! Dumitru Buzatu, baronul PSD din cel mai sărac județ al țării, care s-a transformat în moșier