Polițiștii din cadrul Secției Nr.5 de Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 44 de ani, din comuna Găujani, cu privire la faptul că, pe 8 noiembrie, i-a fost spartă vulcanizarea de către persoane necunoscute.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în perioada 2 – 08.11.2020, persoane necunoscute au pătruns în interiorul societății comerciale, de unde au sustras mai multe ustensile, unelte și bunuri, prejudiciul cauzat fiind estimat la valoarea de 10.000 lei.

Pe 19 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară pe raza comunei Pietroșani, județul Teleorman, la domiciliile a doi tineri din localitate, ocazie cu care au fost descoperite bunurile reclamate ca fiind sustrase.

Astfel, au fost identificate persoanele în cauză ca fiind trei tineri de 18 și 20 de ani, toți din comuna Pietroșani, județul Teleorman, față de care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat proprietarului.

Față de doi tineri, a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Giurgiu