Un om, ajuns în Rai, i-a cerut lui Dumnezeu să-i descopere viaţa pe care a trăit-o. Dumnezeu i-a înfăţişat-o ca şi când ea s-a desfăşurat pe nisipul unei plaje. Omul a văzut că în momentele de bucurie erau patru urme de paşi pe nisip, ale lui şi ale lui Dumnezeu. 

PILDA ZILEI

Un om, ajuns în Rai, i-a cerut lui Dumnezeu să-i descopere viaţa pe care a trăit-o. Dumnezeu i-a înfăţişat-o ca şi când ea s-a desfăşurat pe nisipul unei plaje. Omul a văzut că în momentele de bucurie erau patru urme de paşi pe nisip, ale lui şi ale lui Dumnezeu. Dar în clipele de suferinţă, erau numai două urme. Mâhnit, omul i-a spus lui Dumnezeu: ”De ce în momentele grele m-ai lăsat singur? „Acesta i-a răspuns: „În clipele de suferinţă erau doar urmele Mele, pentru că atunci te purtam pe braţe”.

Știai că?

Arhanghelul în tradiția populara reprezintă un colac mai mare pentru pomană în anumite zone din țară. De asemenea, acesta este căpetenia îngerilor, cu rol de mare vestitor al tainelor lui Dumnezeu.

Citește continuarea pe realitateaspirituala.net

Articolul precedentOmul care l-a împroprietărit pe Cîțu, răsplătit cu funcții. Secretarul general al Guvernului: Totul este ILEGAL
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET. Durerea ne curăţeşte. Omul este cu adevărat om în durere. În bucurie el se schimbă, devine altcineva