Mihai Putineanu, cunoscut drept „omul lui Dragnea” își face bagajele și părăsește Consiliul Județean Teleorman, unde se ocupa de buna funcționare a cabinetului parlamentar al lui Liviu Dragnea. 

Cel puțin asta susțin sursele noastre din interiorul PSD Teleorman, care îl acuză pe Putineanu că ar fi încercat în toți acești ani să submineze autoritatea președinților de consiliu județean de după Dragnea. Rezultatul PSD Teleorman în cadrul alegerilor europarlamentare a determinat întrunirea unei ședințe la sediul județean al partidului, pentru a se face o analiză a erorilor și atu-urilor pe care PSD le-a bifat în ultima perioadă.

Cel care a fost găsit vinovat pentru eșecul PSD în Teleorman a fost nimeni altul decât… “ochiul și timpanul lui Dragnea”. Mihai Putineanu este considerat responsabil pentru scorul prost al partidului, din simplul motiv că ar fi încercat să-l substituie, de facto, pe președintele Consiliului Județean, subminându-i astfel autoritatea. Potrivit primarilor PSD Teleorman, Mihai Putineanu s-a folosit în toți acești ani de relația personală pe care o avea cu Liviu Dragnea pentru a fi președinte de consiliu județean din umbră. Se pare că el ar fi luat deciziile până acum, Adrian Gâdea și Dănuț Cristescu fiind doar marionetele puse să joace pe sforile trase de Putineanu.

Articolul precedentCod portocaliu de vijelii, grindină și ploi torențiale în Teleorman
Articolul următorMașina de protest din Roșiorii de Vede a fost abandonată în câmp