Pompierii au reușiti să salveze locuința unei persoane din localitatea Dracea, focul manifestându-se la anexele gospodărești din imediata apropiere.

La fața locului s-au deplasat rapid militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care au constatat faptul că incendiul se manifesta la o bucătărie și un adăpost de animale, construit din lemn și învelit cu tablă și țiglă.

Pompierii au reușit să stingă focul în limitele găsite, evitând propagarea la casa de locuit aflată în vecinătatea lor, valoarea bunurilor salvate fiind areciată la suma de 25000 de lei.

Flăcările au distrus anexele menționate. În urma incendiului au murit 30 de păsări (23 de curci și 7 găini), a ars o tonă de orz, 3,5 tone de lemne de foc, 20 de foi de tablă, 100 de țigle, aparatura electrocasnică din bucătărie, 3 butelii și un aparat de gătit.

Din cercetările efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că focul a pornit de la aparatul de gătit lăsat în funcțiune nesupravegheat, de la care s-a aprins uleiul încins și apoi materialele ușor combustibile din apropiere.

Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Articolul precedentPrimarul PSD din Băbăița, Ion Vlad a fost condamnat definitiv! El își pierde scaunul de dil
Articolul următorUn bărbat violent și nervos a fost arestat! El a spart geamurile unui magazin