O tânără în vârstă de 27 de ani este de negăsit de mai bine de două săptămâni. Aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliul său din comuna Troianul în ziua de 09 septembrie, sub pretextul că merge la magazin, și nu s-a mai întors.

O tânără este dată dispărută. OPREA RAMONA, născută la data de 11.06.1992, în municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, domiciliată în municipiul Turnu Măgurele, strada Mihail Kogălniceanu, nr.47, județul Teleorman, locuia fără forme legale în comuna Traian, județul Teleorman în momentul în care a plecat în mod voluntar de la domiciliul său în ziua de 09.09.2019, sub pretextul că merge la magazin, și nu s-a mai întors, având asupra sa actul de identitate și un telefon mobil.

Femeia are următoarele semnalmente

– înălțime – 1,60 – 1,70 m, constituție atletică, fără semne particulare sau tatuaje

– fața ovală, ochii căprui

– părul roșcat, drept, lung, până în zona bazinului.

În momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de culoare roșie, fustă de culoare neagră cu inscripții de culoare argintie, cercei din aur mari, cu model, cu piatră rosie; era încălțată cu papuci de culoare neagră cu porțiuni de culoare argintie pe lateral.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247/407/166 – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112.

Articolul precedentCopiii Ansamblului Bujoreii de la Troianul reînvie dansurile populare
Articolul următorSe pune lacătul pe ușă! Trei licee din Teleorman nu mai pot înființa clase de a IX-a