Incendiile specifice sezonului rece au început să apară și, din păcate, unul dintre ele chiar a produs o victimă. Un bărbat de 73 de ani, cu probleme medicale locomotorii, a ars de viu în propria casă.

Este vorba de incendiul izbucnit în localitatea Tudor Vladimirescu din județul Teleorman. Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, la fața locului s-au deplasat rapid patru echipaje de pompieri, unul din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Salcia și trei din cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent într-o cameră de locuit, precum și la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 80 metri pătrați. Din păcate, proprietarul locuinței, un bărbat de 73 de ani, cunoscut cu probleme medicale locomotorii, a fost găsit de pompieri decedat (carbonizat).

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, pompierii militari reușind să salveze bunuri materiale estimate la circa 25000 de lei. Valoarea pagubelor, reprezentând acoperișul pe o suprafață de circa 80 metri pătrați, mobilierul dintr-un dormitor și mai multe mase plastice, a fost apreciată la suma de 20000 de lei.

Articolul precedentTeleormănenii sunt încurajați să denunțe faptele de corupție
Articolul următorNevoiaşii Alexandriei primesc şi în acest an, de Crăciun, un ajutor social