Actele de violență domestică sunt, în continuare, o problemă nu doar în mediul rural, ci și în orașele județului Teleorman. Ieri, o fetiță din Turnu Măgurele a anunțat polițiștii că tatăl său este violent, după ce a consumat alcool. 

Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată pe data de 27 octombrie prin apel la numărul unic de urgență 112 de către o minoră din localitate cu privire la faptul că la domiciliul său are loc un scandal în familie. Potrivit IPJ Teleorman, în timp ce se aflau la domiciliul comun, tatăl minorei, un bărbat în vârstă de 43 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a devenit violent și și-a lovit soția, o femeie în vârstă de 32 de ani, acesteia fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

Victimei i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obținut indicând faptul că există risc iminent, fapt pentru care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiiind obligat să părăsească locuința comună și să păstreze o distanță de minimum 100 m față de soție și cei doi copii minori.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Articolul precedent“E carte, e film la bibliotecă”
Articolul următorAccident rutier! 2 copii și un adult au ajuns la spital