În noaptea de 3 spre 4 mai, un apel la 112 alerta autoritățile cu privire la faptul că o femeie pare a fi blocată într-o farmacie din Alexandria. Informația s-a confirmat, o femeie de 70 de ani fiind găsită în comă în interiorul farmaciei. 

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență au ajuns la fața locului la puțin după miezul nopții și un echipaj de la descarcerare a deschis cu forța ușile farmaciei. Acolo au găsit o femeie în vârstă de 70 de ani, în stare de inconștiență. Până în acest moment nu există informații clare cu privire la felul în care femeia a ajuns să rămână blocată în farmacie, însă se pare că femeia de 70 lucra acolo și i s-a făcut rău. Încuiase ușa, iar cheile se aflau în ușă pe interior.

Echipajul SMURD ajuns la fața locului a dus-o pe femeie la spital. De la spital aflăm că aceasta a ajuns în comă, cu o tensiune foarte mare și că avea mai multe contuzii. Pe fondul acestei stări critice, personalul Spitalului Județean de Urgență Alexandria și-a declinat competența și a trimis-o pe femeie la Spitalul Municipal București, pentru investigații și tratament.

Articolul precedentCampania electorală a început banal în Teleorman. Afișele liberalilor au dispărut
Articolul următorZilele Orașului Zimnicea, evaluate la supra-preț și anul acesta!