La numai 15 ani, o tânără din Alexandria reclamă faptul că ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați pentru bani chiar de către prietenul ei. 

Polițiștii din Alexandria au fost alertați cu privire la acest caz de mama adolescentei, care a reclamat că fiica sa este obligată să se prostitueze. Culmea e că prietenul fetei, cel acuzat că ar fi făcut presiuni în acest sens și ar fi determinat-o să întrețină numeroase raporturi sexuale, are doar 15 ani.

Sesizarea s-a făcut pe 112. Persoana care a făcut sesizarea, împreună cu fiica ei, a fost adusă la sediul poliției. S-a întocmit dosar penal pentru proxenetism, pentru faptă, nu pentru persoană. Polițiștii desfășoară activități de identificare a persoanelor în cauză. Fata are 15 ani, i s-au luat declarații în prezența psihologului, pentru că e minoră, dar și mamei, care a făcut sesizarea. Ea spune că a întreținut relații sexuale contra-cost, fiind determinată de prietenul ei, care are aceeași vârstă cu ea.“, ne-a declarat comisarul de poliție Iulian Orbeșteanu.

Articolul precedentRazie pentru depistarea taximetriștilor-pirat
Articolul următorJurnalistul Stan Ștefan, propus cetățean de onoare al orașului Alexandria