După miezul nopții trecute, niște taximetriști din Alexandria au reușit să captureze un individ acuzat de hărțuirea mai multor femei și copii din oraș. Individul a fost dus la poliție și astăzi a fost eliberat. 

Totul s-a întâmplat pe platoul din fața Casei de Cultură din Alexandria, unde câțiva taximetriști l-au prins și imobilizat pe un individ despre care se știe ar urmări și hărțui femei pe stradă. De altfel, individul a mai fost prins cu câteva luni în urmă de poliție după ce a acostat două fete în zona parcului central din oraș. Taximetriștii spun că dacă poliția nu se ocupă de ridicarea unor astfel de oameni de pe străzi, au decis să se ocupe chiar ei. De altfel, unul dintre taximetriști povestește cum fetița lui a fost amenințată de acest bărbat că nu va mai ajunge în scara blocului, iar altul declară că individul îi urmărea soția.

Astăzi, poliția din Teleorman susține că individul a fost eliberat din lipsă de probe, deși există mai multe dosare penale în care individul e implicat.

Un individ a fost adus aseară la secție de niște taximetriști. Unul dintre ei a reclamat faptul că l-a găsit pe bărbat în scara blocului său și nu a putut explica motivul pentru care se afla acolo. Bărbatul este cercetat în mai multe dosare penale pe care le avem în curs, dar pentru că nu avem date suficiente i-am dat drumul. L-am trimis la expertiză la medicina legală. Până acum nu am primit niciun rezultat. Bărbatul nu e din Teleorman, ci din alt județ. Locuia pe strada Agricultori din Alexandria, dar acum nu mai locuiește acolo. Nu știm unde locuiește. “, ne-a declarat comisarul Iulian Orbeșteanu.

Articolul precedentȘi în Teleorman s-au aprins lumânări pentru Alexandra
Articolul următorAproape 20 de persoane au ieșit în stradă la Turnu Măgurele pentru a le comemora pe fetele de la Caracal