După ce a fost supendat din funcție prin ordin al Prefectului de Teleorman, pentru că nu a permis montarea abuzivă de afișe cu Viorica Dăncilă în Videle, Nicolae Bădănoiu se întoarce în fruntea primăriei, prin decizia Tribunalului Teleorman. 

Relațiile încordate ale primarului din Videle cu actuala conducere a PSD Teleorman sunt destul de cunoscute la nivel județean, însă supendarea lui abuzivă din funcție, pe baza unei demisii scrise la nervi, fără respectarea procedurilor, a fost taxată astăzi de instanță și astfel Bădănoiu a câștigat astăzi o bătălie importantă cu PSD-ul.

Astăzi, în mod oficial, Bădănoiu se întoarce la primăria Videle, după ce și-a recâștigat în instanță mandatul. Potrivit deciziei luate astăzi de Tribunalul Teleorman, Bădănoiu a câștigat procesul intentat Instituției Prefectului Teleorman, privind anularea ordinului prin care acesta a fost suspendat din funcție pe data de 13 septembrie. Textul hotărârii este cât se poate de clar: “Suspendă executarea ordinului cu numărul 544 din 13.09.2019, emis de pârâta Instituția Prefectului Teleorman până la pronunțarea instanței de fond.” Hotărârea este excutorie, iar Bădănoiu se poate întoarce chiar azi în fruntea instituției pe care singur și-a câștigat-o prin votul oamenilor.

Articolul precedentAu pus ”setca” pe ei! 3 braconieri au fost prinși la pescuit
Articolul următorUn investitor japonez aduce în Teleorman peste 100 milioane de euro