Primarul orașului Videle, repus ieri în funcție prin decizia instanței, a transmis un mesaj public către oamenii care l-au susținut. În subsidiar, acesta încurajează oamenii din PSD să-și revizuiască… coloana vertebrală. 

Nicolae Bădănoiu a fost suspendat din funcție pe data de 13 septembrie a acestui an prin ordinul prefectului Florinel Dumitrescu. Instanța a decis că ordinul nu a fost corect și că nu s-au respectat procedurile, așa că primarul din Videle s-a întors chiar de ieri în biroul său. Bucuria celor care l-au susținut a fost vizibilă pe rețele de socializare, motiv pentru care acesta a simțit nevoia să le mulțumească tuturor public. În subtext, însă, Bădănoiu vorbește despre o lipsă a coloanei vertebrale și despre oportunismul din PSD Teleorman.

Așa cum era de așteptat, lucrurile au intrat pe făgașul lor, datorită suportului dumneavoastră si cuvântului justiției. Astfel, s-a spus STOP intereselor și oportuniștilor, care încă nu au curajul de a-și ridica fruntea și de a-și îndrepta coloana vertebrală (eu am speranța însă că o vor face cândva și îi aștept să îmi fie alături). Să uităm însă ceea ce ne-a reținut din treabă, trecând la rezolvarea problemelor comunității, cu griă, cu tact și mai ales cu drag de oameni, lăsând deoparte interese, ură sau răzbunare – nu-s pentru noi. Eu, mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, dar si celorlalți căci mi-au dat curajul si forta necesară de a lupta pentru adevăr și corectitudine.„, a scris Bădănoiu pe contul său de Facebook.

Articolul precedentITM Teleorman verifică respectarea regulilor în instituțiile publice
Articolul următorPădurea Vedea s-a transformat în parc… ilegal