În ciuda faptului că Alexandria e un oraș liniștit, cu un trafic moderat, iată că se pot petrece pe raza lui accidente cu victime. Totul pe fondul neatenției la volan. 

Astăzi, în jurul orelor prânzului, în fața Catedralei din Alexandria s-a petrecut o ciocnire între două autoturisme. Impactul a fost suficient de puternic, încât să rănească copilul care se aflau într-una dintre mașini. Din relatările celor prezenți la fața locului, cauza accidentului pare să fi fost neatenția la volan. La fața locului au ajuns două ambulanțe și un SMURD, care au acordat victimelor primele îngrijiri și le-au transportat la spital.

Potrivit IPJ Teleorman, responsabilă de producerea accidentului a fost o femeie de 51 de ani din Alexandria care nu a văzut la intersecție schimbarea culorii semaforului și a trecut pe roșu, fiind lovită de un autoturism condus regulamentar de o femeie în vârstă de 61 de ani.   În urma accidentului, a rezultat rănirea unui minor de 4 ani, pasager în autoturismul responsabil de producerea accidentului, care a fost transportat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Articolul precedentGrupuri sanitare în curte pentru copiii din orașul premierului
Articolul următorProbleme la început de an școlar. 45 de şcoli şi grădiniţe NU au AUTORIZAȚIE