Neatenția la volan pare să fie principala cauză a accidentărilor frecvente care se petrec pe șoselele Teleormanului. Un alt accident de acest fel s-a întâmplat cu puțin timp în urmă în zona Furculești, victimele fiind îngrijite la fața locului. 

Astăzi, în jurul orei 12:43, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN 52, în zona Furculesți, s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Teleorman, în timp ce un bărbat în vârstă de 35 de ani conducea o autoutilitară pe DN 52, a efectuat viraj la stânga pe un drum de câmp, fără a se asigura corespunzător, neobservând un autoturism angajat în efectuarea manevrei de depășire, autoturism condus regulamentar de o femeie în vârstă de 35 de ani. În urma impactului autoutilitara s-a răsturnat. Persoanelor implicate le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului.

 

Articolul precedentMărturia șocantă a unei adolescente din Teleorman, obligată să se prostitueze: „Zicea că toate femeile fac asta…”
Articolul următorFosta soție a lui Dragnea, maestră în Theta Healing