Neatenția a băgat-o în spital. O șoferiță în vârstă de 18 ani și un pasager din mașina ei au ajuns la după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un alt autoturism. Accidentul s-a produs în municipiul Alexandria.

O tânără în vârstă de 18 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Al. Ghica, din direcția str. București către str. Dr. Stâncă, la intersecția cu str. 1 Decembrie a efectuat viraj către stânga fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de către un tânăr de 22 de ani, domiciliat în Alexandria. Bărbatul se angajase neregulamentar în depășirea acesteia.

În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, conducătoarea auto și un pasager din autoturismul condus de aceasta, un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Nanov. Ambele persoane fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.  Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost negativ în cazul ambilor conducători auto.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin unitatea de parchet.

Articolul precedentRenunță la aparatele electrice şi electronice stricate și poți câștiga premii
Articolul următor„Sfântul din Turnu Măgurele” își parchează mașina de lux pe locul destinat persoanelor cu handicap