Nuntă mare în Turnu Măgurele, vedetele fiind unul dintre frații Codrea și prietenul familiei, Valentin Dragnea, în rol de naș. Fiul lui Dragnea a dansat toată noaptea și a aruncat sute de euro lăutarilor. 

Prietenia dintre fiul lui Dragnea și frații Codrea, afaceriști din Turnu Măgurele, pictați pe pereții unei biserici din oraș, este una de notorietate, aceștia fiind remarcați și în fotografiile de nuntă ale lui Valentin Dragnea. Evenimentul, anunțat ca unul extraordinar pentru Turnu Măgurele, a adus împreună foarte multe persoane, din categorii sociale diferite. Înțelegem că nunta a fost fără dar și că au fost invitați aproape toți oamenii din oraș. Unul dintre invitați ne-a povestit că la nuntă au primit invitație până și paznicii din Turnu Măgurele.

La eveniment au fost invitați maneliști și lăutari de renume, precum Dan Bursuc, Adrian Minune, Viorica din Clejani, dar și trupe care interpretează muzică clasică, precum Amadeus. Toată noaptea Valentin Dragnea și soția lui au dansat alături de miri, iar Valentin Dragnea a dat sute de euro lăutarilor care au întreținut atmosfera.