Eric Mitran se luptă, la numai trei anișori, cu o encefalită autoimună, care nu se poate trata în România. De aceea, familia lui caută cu disperare banii necesari tratamentului care poate readuce viața micuțului în normalitate. 

E mai bine de un an și jumătate de când, în urma unui episod puternic de febră, micuțul Eric Mitran intra în comă profundă. Creierul lui a fost atunci puternic afectat. Tinerii părinți alergau de la un spital la altul, neștiind exact ce are copilul lor, până într-o zi când diagnosticul cert a venit ca o lovitură în moalele capului: Eric avea encefalită autoimună.

Acum, Eric are trei anișori și face în jur de treizeci de crize de epilepsie pe zi. În sistemul medical românesc, copilului nu i s-a dat nicio șansă, așa că părinții au fost nevoiți să caute o cale în afara țării. Și astfel au găsit în Turcia o clinică unde cel mic poate fi tratat și au speranța unei recuperări complete. Recuperarea aceasta completă costă, însă, foarte mulți bani. De câteva ori până acum, oameni de bine și-au pus forțele laolaltă și au reușit să strângă bani pentru o parte a tratamentului celui mic. Dar părinții lui Eric spun că până la recuperarea completă mai sunt necesari vreo 40.000 de euro, bani pe care ei nu îi au.

Banii îl pot ajuta pe Eric să trăiască normal. Dacă doriți să nu-l lăsați singur în lupta asta teribilă pe care o poartă de atâta vreme, puteți dona în următoarele conturi, deschise pe numele mamei lui, Marinela Mitran, la Banca Transilvania:

Pentru donații în Euro: RO43BTRLEURCRT0421704901

Pentru donații în GBP: RO98BTRLGBPCRT0421704901

Pentru donații în lei: RO93BTRLRONCRT0421704901

Articolul precedentMarin Preda s-ar suci în mormânt să-și vadă numele scris greșit în pliante PSD
Articolul următorDosar penal pentru haine contrafăcute, în Teleorman