Teleormanul se remarcă în ultima vreme prin numeroase aspecte ieșite din comun, însă înmatricularea microbuzelor școlare cu numele partidului social democrat pare a fi o găselniță unică la nivel național. Sau, cel puțin, noi sperăm să fie unică. 

În trafic, microbuzele școlare din Teleorman care transportă gratuit copiii între școală și casă au numere precum cel din imagine (TR***PSD). Astfel încât părinții elevilor să știe că datorează gratuitatea transportului nu administrației locale, care oferă pomeni din banii noștri, ci PSD-ului, care deja a stipulat că “România merită mai mult” cu o lună înainte de pre-campania electorală.

Evident că noi știm lucruri care nu se prea spun (ba chiar avem și poze în acest sens): cadrele didactice pesediste scot elevii la lipit afișe electorale, școlile duc copiii la parade politice sau își mobilizează clasele mai mari pentru a-i face galerie lui Liviu Dragnea, atunci când baronul suprem necesită susținere. Dar înmatricularea unor mașini de transport școlar în notă pesedistă, traversând reședința județului de mai multe ori pe zi e o chestiune greu de digerat, în contextul în care atât microbuzele, cât și gratuitățile sunt plătite din banii noștri. Nu din cei ai PSD-ului.

Articolul precedentPrimăria Turnu Măgurele a încheiat contracte pe bani publici de 26.776.964 în acest an
Articolul următorAngajații Primăriei Turnu Măgurele montează bannere pentru PSD