”Să faci ce zice popa, nu ce face popa”. Așa sună o zicală românească. Pe același principiu par să se ghideze și reprezentanții Poliției Rutiere Teleorman, dar și cei de la ”Control trafic”. O autospecială a poliției rutiere a oprit , preț de mai multe minute, pe loc interzis. Deși semnul de pe asfalt era clar ”oprirea interzisă”, ”oamenii legii” n-au avut nici o treabă.

Polițiștii se cred mai presus de lege. Pentru că nu are cine să-i pedepsească, aceștia încalcă regulile de circulație fără urmă de regret. O autospecială a Poliției Rutiere Teleormana  fost surprinsă parcată pe locul unde oprirea este interzisă.

După mai multe minute de staționare pe locul interzis, oamenii legii au plecat la vânătoare de șoferi care încalcă legea. În urma loc locul a fost ocupat de alți reprezentanți ai transportului în siguranță, ”control trafic”.

Dacă în primul caz, polițiștii au staționat preț de 10 minute, duba celor de la control trafic a fost oprită aproape o oră. Dacă în acest timp în zona blocurilor respective ar fi izbucnit un incendiu, pompierii nu ar fi putut pătrunde din cauza mașinilor parcate pe ”oprirea interzisă”.

Articolul precedentFustele scurte sau mulate și părul vopsit, INTERZISE în școlile din Teleorman
Articolul următorCampionul mondial Attila Szabo, primit cu aplauze de prietenii din Teleorman