După întemnițarea lui Liviu Dragnea, un loc din structura Parlamentului României a rămas vacant. Acesta a fost ocupat acum de un pensionar din Teleorman.

Petre Cioabă este cunoscut îndeosebi pentru faptul că s-a ocupat de problemele pensionarilor din Teleorman, având personal grijă să ajungă cu toții la mitingurile pesediste, dar și pentru nenumăratele laude aduse partidului din județ. El a fost până de curând și consilier județean, poziție în care nu s-a remarcat prin absolut nimic. Niciodată nu l-am auzit pe Petre Cioabă spunând un cuvințel în cadrul forului decizional, unde, însă, s-a prezentat cuminte la fiecare ședință. Disciplina pare importantă pentru el.

Plecarea lui Dragnea la închisoare nu a fost o tristețe pentru toți pesediștii. Există cel puțin o excepție. Petre Cioabă a avut, cu siguranță, de câștigat de pe urma acestei dureri a PSD Teleorman, el fiind, de acum înainte, și beneficiar  de pensie specială, încheindu-și cariera în glorie.

Camera Deputaților a validat mandatul de deputat al șefului pensionarilor teleormăneni și consilierului județean Petre Cioabă. O singură abținere s-a înregistrat pe ordinea de zi, restul parlamentarilor prezenți aprobând docil această nouă figură teleormăneană în spațiul în care se fac legile. Cu alte cuvinte, cerințele legale pentru ca Petre Cioabă să ocupe un scaun de deputat sunt îndeplinite, așa că teleormăneanul a depus jurământul de credință față de neam și țară.

Articolul precedentAu venit mascații peste hoții de carburant din Teleorman
Articolul următorProtest inedit la Roșiorii de Vede