Zilele trecute, Liviu Dragnea a fost citat la DNA pentru data de astăzi, 3 ianuarie, pentru a i se comunica rezultatele expertizei efectuate în dosarul Teldrum. Avocatul Flavia Teodosiu, a anunțat că liderul PSD nu se va prezenta astăzi în fața procurorilor anti-corupție. 

Chemarea lui Liviu Dragnea la DNA a fost, pentru multă lume, o veste senzațională. Nu și pentru liderul PSD, care a declarat încă de dinainte de a fi citat în mod oficial că, în eventualitatea unei astfel de solicitări din partea procurorilor, intenționează să nu meargă, motivând că „s-ar putea să fiu răcit”. Avocatul Flavia Teodosiu a confirmat ieri și faptul că Dragnea nu va merge la sediul DNA. Nu pentru că ar fi răcit, ci pentru că nu vrea.

„Va merge un avocat”, a spus apărătorul lui Dragnea în cadrul unei declarații oferite unui post central de televiziune, iar motivul pentru care asta se va întâmpla e acela că Dragnea ar fi fost chemat, pur și simplu, pentru a prezenta niște hârtii, lucru pe care nu trebuie să-l facă personal, având avocați angajați pentru a-l apăra.

Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, în această perioadă Liviu Dragnea și-a delegat atribuțiile vicepreședintelui Camerei Deputaților, Florin Iordache, pentru întreaga lună ianuarie.

Articolul precedentSe înființează Centrul de Prevenire și Combatere a Criminalității Alexandria. Pe când cel al scrierii corect în limba română?!
Articolul următorO amintire a eroismului teleormănean: Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial