Turris Oltul Turnu Măgurele a pierdut primul meci în campionat. Cei 11 jucători ai lui Erik Lincar au avut în față 12 adversari, arbitrul Andrei Antonie fiind în echipa lui Nicolae Dică.

Turris a fost furată pe față de arbitrul, Andrei Antonie. Acesta a inventat un penalty pentru Campionii FC Argeș și a validat un gol înscris după o poziție de offside.

Echipa turneană a trecut peste eșecul din Cupa României și a început partida extrem de motivată. În minutul 6 era deja 0-1 pentru Turris, grație unei joc de pase foarte bun, încheiat cu lovitura de cap a lui Sergiu Negruţ. Bucuria oaspeților a durat doar 10 minute. Călințaru atinge balonul cu mâna chiar în careu, iar arbitrul dictează lovitură de la 11 metri. Vasile Băhăescu trage fără emoții, iar scorul se echilibrează. Până la pauză tot echipa turneană a atacat, dar mingea nu a mai intrat în poartă.

În partea secundă a întâlnirii a intrat pe teren pentru gazde și arbitrul Andrei Antonie. Pârvulescu are o acțiune individuală, se apropie de careu și este faultat din spate chiar la marginea careului. Mijlocașul din Argeș plonjează în careu, iar arbitrul dictează o nouă lovitură de pedeapsă, deși faultul a fost clar în afară. cu ceva emoții Vasile Buhăescu înscrie și de această dată, iar Campionii Fc Argeș erau în avantaj.

Antrenorul lui Turris nu concepea înfrângerea, motiv pentru care a făcut 2 schimbări ofensive. Intrat de doar câteva minute pe teren, Paţurcă trimite un lob perfect peste apărare, iar Silviu Pană înscrie cu capul golul egalizator.

Cu doar câteva secunde înainte de fluierul de final, arbitrul își face din nou simțită prezența. Acesta inventează o lovitură liberă pentru Argeș. Mingea este respinsă de portarul teleormănenilor, dar Vlad Motroc marcheazp cu capul din 3 metri. Jucătorii lui Turris au solicitat offside la poziţia lui Motroc, însă centralul a validat golul.

În ciuda acestei înfrângeri cu cântec, Turris-Oltul Turnu Măgurele rămâne pe primul loc datorită avansului de puncte pe care îl are.

Articolul precedentMeciul antrenorilor în Liga 2! Erik Lincar vs Nicolae Dică
Articolul următorFlash Mob la Alexandria de Ziua Internațională a Inimii