Pentru că Primăria Alexandria a decis că adunările publice nu mai sunt posibile în centrul orașului, conducerea PNL Teleorman a luat hotărârea de a organiza miting public în spațiu privat.

După ce Consiliul local Alexandria a hotărât să interzică manifestațiile publice în centrul Alexandriei, pe fondul montării iepurașilor de Paște și a unor lucrări de reabilitare în zona centrală, conducerea PNL Teleorman a decis să organizeze, totuși, un miting public, dar în spațiu privat. Astfel, Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Dan Motreanu,  Ludovic Orban și alți oameni de referință ai PNL vor fi prezenți sâmbătă, 20 aprilie, la Alexandria.

Evenimentul va aduce în reședința Teleormanului câteva mii de persoane, pentru a-i aștepta pe candidații partidului la europarlamentare. La finalul evenimentului, conducerea PNL a decis să iasă și prin oraș, pentru a purta discuții cu oamenii locului. Spațiul privat este situat pe strada Vedea, nr.17 din Alexandria, unde s-ar afla, se pare un loc destul de generos, care poate cuprinde câteva mii de persoane.

Articolul precedentVidele va avea sistem de supraveghere video
Articolul următorCCR va decide în ziua procesului condamnatului Dragnea dacă judecătorii care i-au dat sentința sunt specializați în fapte de corupţie