Actorul Dan Puric a reacționat, marți seara, după scandalul de la Teatrul Național București. Acesta a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Legile Puterii”.

„Este un scandal periferic, de cea mai joasă speță, este un atac la identitatea României. (…) Discursul pe care eu l-am avut de 10 ani este un discurs vis-à-vis de puterea de regenerare a acestei țări. Este un discurs despre Europa care ne-a dat cultură, nu despre Europa care ne obligă să nu mai avem mamă, să nu mai avem identitate. Exclus!

În clipa în care vrei să fii român, ești catalogat ca fiind prorus. Asta este un element ordinar de propagandă. Bănuiesc că peste timp, sau peste ani, lucrul acesta va lăsa urme. Eu, dacă mor mâine, știu ce am lăsat în Teatrul Național și ce am făcut pentru țară. Unii au făcut scandal, eu mi-am dat sufletul pe scena Teatrului Național și mi-l dau în continuare. Calomnia este o crimă. Eu nu am muncit 35-40 de ani în teatru ca să vina niște oameni care nu au nimic în spate.

Nu dau lecții din spate. Fiecare are o ierarhie în teatrul acesta. Ceea ce se întampla acolo este jignitor. Este vorba de munca mea. Fiecare român să tragă o concluzie. Dacă este o propagandă rusă, atunci este vina mea”, a precizat actorul, la Realitatea PLUS.

CITEȘTE ȘI: Maestrul Florin Zamfinescu la „Legile Puterii”, explicații în scandalul propagandei la TNB

CITEȘTE ȘI: Lucian Romașcanu, declarații în exclusivitate despre SCANDALUL de la TNB

Articolul precedentLucian Romașcanu, declarații în exclusivitate despre SCANDALUL de la TNB: Ce le-a transmis lui Iulian Bulai și celor de la USR
Articolul următorTemperaturi peste limitele normale pentru această lună a anului, astăzi