Un ghiozdan, câteva rechizite și un zâmbet din suflet. Asta încearcă să strângă o tânără din Teleorman pentru copiii nevoiași. Aceasta a înființat un grup pe o rețea de socializare în care prezintă cazuri ale unor copii provenind din familii cu probleme financiare.

Așa a reușit să aducă un zâmbet pe chipurile a sute de copii, de Crăciun și de Paște. Acum, Cristina încearcă să strângă de la oamenii cu suflet mare ghiozdane și rechizite pentru 200 de copii, astfel încât școala să înceapă frumos și pentru ei.

Cristina are doar 21 de ani și a crescut printre preoți, așa că a știut de mică ce înseamnă empatia și dragostea pentru semeni. Ideea de a ajuta copiii sărmani din Teleorman i-a venit anul trecut, în preajma Crăciunului, când a înființat, online, grupul Împreună aducem zâmbete.

Pentru a identifica acești copii a apelat la ajutorul preoților și tot prin intermediul lor darurile ajung acolo unde trebuie. Este vorba despre peste 200 de copii cărora oamenii cu suflet le pot oferi un ghiozdan plin cu rechizite.

”Mai avem 25 de copii care au nevoie de un rucsac. Dacă mai sunt persoane dornice să pregătească “Un rucsac ca pentru mine” vă așteptăm cu drag! Deja am început să colectăm rucsacii și ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem cu cei care ne sunt alături”, este îndemnul Cristinei pentru toți cei care vor să ajute un copil să meargă la școală.

Cristina învață și lucrează în București, însă spune că niciodată nu își va uita locurile natale și pe oamenii care vor avea nevoie de ea.

Cei care doresc să contribuie cu un ghozdan și câteva rechizite pot accesa pagina de Facebook ” Împreună aducem zâmbete”. Acolo vor putea afla în fiecare moment de câte rechizite mai este nevoie, dar și modalitatea prin care pot ajuta.

Articolul precedentFirme controversate au câștigat „Cornul și Laptele” în Teleorman
Articolul următorÎncepe sacrificarea porcilor din comuna Lisa! Noi focare de pestă porcină