La cea mai recentă ședință a Consiliului local Alexandria, primarul a propus proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea criteriilor pentru repartizarea locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Alexandria pentru anul 2019 și constituirea comisiei de analiză a solicitărilor de acest tip de locuințe pentru întocmirea listei de priorități. Conform expunerii de motive a proiectului, comisia respectivă va analiza cererile depuse și va întocmi o listă de priorități care va cuprinde solicitanții îndreptățiți să primească o locuință din fondul locativ de stat. Constituirea acestei comisii precum și criteriile pentru repartizarea locuințelor din fondul locativ de stat au fost supuse spre aprobare Consiliului Local al municipiului Alexandria, iar consilierii au votat.

Din comisie fac parte următorii: Anghel Gică, viceprimar, Dumitru Oprea, director Direcția Patrimoniu, Curea Gina, Doncea Bogdan și Constanța Modrigală, consilieri locali, Costache Niculina, referent Compartiment Fond Locativ, Cocovean Maria, consilier juridic, și Valentina Ovedenie, consilier Compartiment Fond Locativ.

Articolul precedentCât câștigă Florinel Dumitrescu pentru a păzi Prefectura Teleorman?
Articolul următorProtecția Copilului Teleorman s-a transformat în Big Brother. Angajații sunt supravegheați și în toalete!