Cristina Tatu este o apariție diafană din Teleorman care a îndrăznit să creadă (așa cum ea însăși afirmă) în Liviu Dragnea. Această credință a propulsat-o direct în Parlament, unde singura ei ocupație e să-și facă fotografii pe holurile Casei Poporului. 

Nu e prima dată când scriem despre Cristina Tatu, ajunsă pe cai mari, după ce nu i-au ieșit socotelile inițiale, adică acelea de a face o carieră în mass-media. Așa că s-a înscris În PSD și cariera fetei a luat un drum mai bun. Cristina Tatu este acum angajată a Camerei Deputaților și face un internship în materie de exercitare a președinției Consiliului Uniunii Europene.

Cristina se declară în propriul CV specialistă în televiziune, dar a terminat Facultatea de Geografie.  Ea este absolventă a cursurilor Intact Media, avându-l ca mentor pe Vasas Ferencz și se pare că a lucrat la Antena 1 și Digi, deși nu credem să se fi remarcat în vreun fel, pentru că noi prima dată am văzut-o când a depus jurământul de consilier județean în Teleorman.

De câteva luni bune, tânăra din Teleorman își face veacul prin Parlamentul României. Nu știm exact în ce constă activitatea ei acolo, dar credem, urmărindu-i contul de Facebook, că activitatea ei de bază e să-și facă fotografii pe holurile Casei Poporului, sub deviza „Bucurie în Mișcare”. Probabil Cristina crede că mișcarea e totuna cu statul, pentru că ea nu prea a făcut nimic în viață și, totuși, s-a mișcat bine.

Într-una dintre fotografiile postate pe o rețea de socializare, Cristina Tatu apare la un pupitru, având în spate însemnele PSD, cu descrierea „Îndrăznește să crezi”. În unul dintre comentarii, întrebată de un fan în ce îndrăznește să creadă, Cristina a răspuns onest: „În ce am crezut și până acum: în Liviu Dragnea și PSD!” Cu alte cuvinte, cine îndrăznește să creadă în Liviu Dragnea și PSD ajunge să-și facă poze pe holurile Casei Poporului. Și ăsta e mare lucru. Sau nu?

Articolul precedentPreședintele Tribunalului Teleorman nu vrea proteste
Articolul următorSoluționarea dosarului Teldrum rămâne în competența DNA