Grupul de Comunicare Strategică, a nunțat azi noul bilanț actualizat al infectărilor cu COVID-19. Până astăzi, 30 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 12.240 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. 

 

În Teleorman s-a depășit pragul de 100 de persoane confirmate cu Coronavirus. În informare se preciază că 101 cetățeni din județul Teleorman au fost depistați pozitiv, cu 5 mai mulți față de ziua precedentă.

Totodată, până acum, 695 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea și Călărași, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 262 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 221 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.053 de  persoane. Alte 22.229 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 175.374 teste.

Articolul precedentPrinşi cu branşamente ilegale la reţeaua de energie electrică!
Articolul următorAVERTISMENT DE 1 MAI: NU ieșiți la picnic! Măsuri DRASTICE de supraveghere a românilor!