Se întâmplă multe ciudățenii în Teleorman, însă unele dintre ele sunt de-a dreptul revoltătoare. Este cazul lanțului de magazine Profi, care și-a deschis un nou punct comercial în comuna Brînceni, turnând o rampă în mijlocul unui drum de acces public. 

În comuna Brînceni s-a deschis la sfârșitul anului trecut un nou punct comercial, parte a lanțului de magazine Profi. Deși magazinul are ieșire la drumul principal, administratorii locului au decis ca aprovizionarea să se facă prin lateralul clădirii, pe un drum public, de acces către alte case și afaceri. Tirurile apar astfel în fiecare zi și blochează drumul din comună, îngreunând accesul celor care locuiesc sau au alte afaceri pe strada respectivă.

Oamenii nu mai pot suporta situația și s-au adresat autorităților publice din zonă, respectiv primarului și viceprimarului din localitate, însă aceștia ridică din umeri și spun că au dat autorizație pentru ca firma în cauză să asfalteze întreg drumul. În realitate, s-a turnat ciment doar pe porțiunea din dreptul magazinului. În plus, drumul respectiv, amenajat de cei care locuiesc la capătul lui s-a deteriorat considerabil din cauza tranzitului tirurilor.

Reclamația aparține unui teleormănean care are casa chiar pe drumul cu pricina, și anume Florin Nica. Acesta susține că a ajuns la capătul puterilor, încercând să lupte pentru dreptul lui de a avea acces în propria locuință.

„Eu sunt un om înțelegător, foarte bine că au deschis magazinul. Eu tot mă cert cu ei. E singura intrare care duce spre casa mea. Am încercat să discut frumos, nu-mi plac certurile, dar în afară de faptul că mă blochează și trebuie să mă cert cu ei câte un sfert de oră în fiecare dimineață când vreau să îmi duc copilul la școală, că blochează drumul cu tirurile, eu am făcut drumul respectiv singur. De când au venit ăștia, au făcut drumul de nu pot să mai intru cu mașina. M-am certat și cu primarul, și cu toți, că ei au turnat ciment pe patru metri din drum. Întorc tirurile în poartă la mine, fac gropi de nu mai pot intra cu mașina. Acum zic că vor asfalta toată strada, dar muncitorii mi-au zis că ei au sarcină să asfalteze doar 4 metri. Că nu pot asfalta tot, că îi costă mult. Dar e drum public. Cum se poate așa ceva?”, a spus Florin Nica pentru Realitatea de Teleorman.

Primarul localității nu a răspuns la telefon pe tot parcursul zilei și nici cei din conducerea magazinului nu au putut fi contactați pentru a ne oferi un punct de vedere.

Articolul precedentAlexandria este „iluminată” cu lămpi LED de 500 de lei bucata
Articolul următorPSD a împânzit Alexandria cu bannere electorale