Pentru teleormănenii din Turnu Măgurele, zona nașterii sale, Liviu Dragnea rămâne un model. Și nimeni nu ne poate contrazice, atâta vreme cât autoritățile de acolo i-au acordat politicianului titlul de cetățean de onoare. E drept că asta se întâmpla pe vremea când liderul PSD nu era condamnat penal. Dar între timp, s-au făcut demersuri pentru retragerea titlului său. Fără succes, însă. Pentru că turnenii îl păstrează pe Dragnea drept model de conduită.

După ce Liviu Dragnea a fost condamnat penal pentru prima dată, în dosarul Referendumului, un grup de liberali din Consiliul Local Turnu Măgurele a inițiat un proiect de hotărâre, al cărui obiectiv era retragerea titlului de cetățean de onoare al orașului, deținut de Liviu Dragnea. În consiliu, la momentul acela, lucrurile s-au desfășurat fără emoții pentru Dănuț Cuclea, primarul lui Dragnea la Turnu Măgurele: pesediștii și consilierul ALDE din forul decizional au preferat să mențină titlul lui Dragnea. La momentul acela, un consilier local al PNL, Claudiu Crăcea, a exclamat cu revoltă: „Domnilor, dar suntem singurul oraș din țară care are un cetățean de onoare condamnat penal!”

Acum, după cea de-a doua condamnare, nici măcar liberalii din Turnu Măgurele nu mai cred că e cazul ca titlul să i se retragă lui Dragnea. Căci faptele arată un lucru evident: conduita lui Dragnea e una de succes. Așa că merită urmată, câtă vreme în țara hoților, premiile merg la condamnați!

Articolul precedent10.000 de baloți de paie, mistuiți de flăcări din cauza unei țigări aprinse
Articolul următorBeat, drogat și fără permis de conducere, un teleormănean și-a omorât propriul copil, în vârstă de 6 ani