Anul 2018 nu a fost unul prea bun pentru cea mai profitabilă companie de drumuri din Teleorman, statisticile arătând că Teldrum a pierdut primul loc în topul câștigătorilor de licitații. 

Intrarea forțată în insolvență poate să fie unul dintre motivele pentru care compania atribuită de procurori lui Liviu Dragnea nu a mai câștigat contracte pe bandă rulantă, pierzând astfel primul loc în topul câștigătorilor de licitații în județul Teleorman. Acum, pe primul loc la nivelul județului se află compania Hidro Inter SRL, înființată în anul 2010, la Alexandria, care a câștigat în 2018 contracte în valoare de 27,590,364 lei.

Asta nu înseamnă, însă că Teldrum a întâmpinat dificultăți financiare extrem de serioase, ci doar că nu a mai bifat performanțele din trecut, când diferența dintre valoarea contractelor câștigate de companie și celalalte de profil era uriașă. În 2018, Teldrum a câștigat contracte în valoare de 26,923,848 lei, plasându-se pe locul al doilea în topul câștigătorilor de licitații.

Cele mai importante instituții pe care Teldrum a reușit în anul 2018 să le convingă de buna sa credință, în condiții de insolvență, au fost Consiliul Județean Teleorman, Primăria Bujoreni, Primăria Zimnicea, Primăria Stejaru și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA. Dacă ar fi să ascultăm gura târgului, care susține că de un timp, Petre Pitiș se plânge de bani, atunci e clar că într-un fel, problemele penale ale lui Liviu Dragnea au reușit să-și pună amprenta și asupra Teldrum.

Totuși, va mai dura un timp până când compania de top a județului Teleorman va produce îndeajuns de puțin pentru a nu mai putea plăti polițele baronului și pentru a-l slăbi la nivel de influență suficient de mult, încât să conteze. Oricum, noi, cei care privim de pe margine nedreptățile ultimului an, care dau infractorilor undă verde la noi abuzuri, n-avem decât să ne bucurăm că, cel puțin, cifra de afaceri a Teldrum e în cădere liberă.

Articolul precedentTragedie de Crăciun în Teleorman: doi tineri au decedat într-un accident rutier
Articolul următorMarin Alexandru, primarul din Siliștea, a fost destituit