Actorul Horațiu Mălăele a devenit cetățean de onoare al comunei Talpa. Actorul principal din filmul ”Moromeții 2” a primit această disticție ca urmare a promovării pe care o aduce localității Talpa.

Horațiu Mălăele s-a întors pe ”platourile de filmare” din comuna Talpa. Nu pentru a continua filmările la Moromeții, ci pentru a-i distra pe localnici. Fără vreo introducere, Horațiu Mălăele a început să ”arunce cu glume”. 30 de minute de umor de calitate, răsplătit cu ropote de aplauze.

Pentru implicarea de care a dat dovadă în promovarea comunei Talpa, acolo unde au avut loc filmările la Moromeții 1 și 2, Horațiu Mălăele a fost numit cetățean de onoare al comunei.

Cu zâmbetul pe buze, cei peste 150 de oameni veniți din toate colțurile țării au participatla un ospăț pur românesc, în care s-au delectat cu șorici, lebăr, brânză de oaie în pâine pe vatră, ciorbă de perișoare, berbecuț la proțap, mici sau sarmale.

Brunch-ul de la Talpa face parte dintr-un proiect mai amplu, prin care se dorește descoperirea mâncărurilor tradiționale românești.

Participanții la eveniment nu s-au bucurat doar de un ospăț pe cinste. Ei s-au delectat și cu muzica de calitate a intrepretei Floarea Calotă sau au jucat călușul, în cadrul unui program de cântece și jocuri tradiționale din Teleorman.

Articolul precedentBărbat încarcerat pentru că și-a agresat fosta iubită
Articolul următorAccident grav pe centura Alexandriei