Institutul Cantacuzino confirmă faptul că gripa de tip A face noi victime în județul Teleorman. 9 cazuri de îmbolnăviri au fost confirmate ieri, majoritatea din zona Roșiorii de Vede. 

Potrivit noilor raportări, virusul gripal periculos a fost identificat în cazul a 9 persoane, majoritatea din zona Roșiorii de Vede. Un tânăr a murit în urmă cu câteva zile, pe fondul complicațiilor preexistente și sute de oameni se prezintă la Camera de Gardă a spitalelor din județ, acuzând simptomele unei gripe puternice. Totuși, analizele arată că în doar 9 dintre cazuri vorbim despre virus gripal de tip A. La nivel național, numărul deceselor crește, iar medicii de familie susțin că nu mai au doze de vaccin antigripal.

Potrivit directorului DSP Teleorman, Mioara Comana, în cursul zilei de ieri s-a primit și confirmarea pentru 9 cazuri de gripă tip A în județ: „Avem copilul acela care a decedat și acum mi-a venit confirmarea pentru încă 9 pacienți că au gripă de tip A. Au venit fișele de la Institutul Cantacuzino la încă 9 pacienți. Marea majoritate din zona Roșiorii de Vede.”

Articolul precedentPLUS s-a organizat în Teleorman
Articolul următorCum a pus finul lui Dragnea mâna pe Ferma Dona de la Teldrum?