După ce a condus societatea de gestionare a gunoiului menajer, Gheorghe Tănase a devenit administrator al județului Teleorman și a preluat din atribuțiile președintelui Consiliului Județean.

Firma EcoSud, care administrează depozitul de deșeuri al județului Teleorman este una dintre societățile abonate la banul public. Tocmai de aceea, fostul ei director a devenit, mai nou, omul de încredere al lui Liviu Dragnea în Teleorman. Oameni din interiorul Consiliului Județean se plâng că Gheorghe Tănase acționează peste limitele atribuțiilor sale din fișa postului și ar fi preluat din atribuțiile președintelui de consiliu județean, care a pierdut din încrederea acordată de Liviu Dragnea.

De când e administrator al județului, Gheorghe Tănase a preluat atribuții peste atribuții de la președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, în care Dragnea nu mai are prea multă încredere, după ce a cedat în fața procurorilor DNA și le-a permis să ridice teancuri de documente și echipamente tehnice din instituție. Astfel, Gheorghe Tănase se ocupă de situația personalului în instituție, de monitorizarea oamenilor care intră și ies din Consiliu, de dispunerea de condiții pentru accesul presei la evenimente, de furnizarea de ordine angajaților din toate departamentele instituției, erijându-se într-un purtător de mesaj al lui Liviu Dragnea.

Din declarația de avere a lui Gheorghe Tănase deducem că este un om foarte bogat. El are mai multe terenuri agricole, dar și apartament, și casă de locuit. În plus, omul e iubitor de frumos, căci deține mobilier de tip “ArtDeco” din deceniile 2 și 3 ale secolului XX, un pian “A Marshall, Schuler von Bosendorfer” (secolului XVII – XIX), un serviciu de sufragerie din argint cu tabacheră Faberge (secolul XVIII), o colecție de timbre, bijuterii și pietre prețioase, tablouri și icoane, dobândite toate în anul 2001. Valoarea acestor bunuri deținute de Gheorghe Tănase este estimată de el la 88.000 de euro.

Articolul precedentDemisia directorului Apa Serv este cerută public de primarul orașului Videle
Articolul următorUn fost membru PNL, dat afară pentru postări pe Facebook, cheamă partidul la judecată