Bombonica Prodana, fosta soție a lui Liviu Dragnea, pare să-și fi definitivat cercetările în domeniul cunoașterii oculte, devenind, potrivit propriei descrieri pe un site de specialitate, maestru în Theta Healing. 

De altfel, Bombonica era cunoscută în Teleorman pentru apetența ei în domeniul spiritualității și cunoașterii oculte a lumii, vizitele ei la spiritiști și vrăjitoare fiind de notorietate publică la nivel local. Se pare că Bombonica nu s-a despărțit niciodată de această arie a cunoașterii, drept dovadă fiind faptul că a devenit acum maestru spiritual în Theta Healing.

Theta Healing-ul este o tehnică de vindecare a cauzelor emoționale ale depresiei, anxietății și a stărilor interioare neplăcute. În plus, metoda are rolul de a întări puterea personală a indivizilor, care devin conștienți de resurse interne pe care nu le credeau accesibile. Bombonica are și o pagină specială, unde e menționat faptul că are calificări multiple în domeniul acesta. Ea este “practicant independent cu certificat, instructor, maestru” și deține chiar și un certificat de cunoştinţe.

Articolul precedentNeatenția a produs un alt accident grav pe șoselele Teleormanului
Articolul următorFirme controversate au câștigat „Cornul și Laptele” în Teleorman