La Școala Mihai Viteazul din Alexandria, „Sărbătoarea celor 100 de zile de școală” a fost pregătiă integral de către elevii Clasei Fluturasilor.

Ei au realizat tablouri personalizate, folosind 100 de obiecte, încercând să-și pună în valoare creativitatea și imaginația. Prin intermediul activității, au avut ocazia sa se cunoască pe sine, sa descopere abilitati noi, priceperi și deprinderi. Activitatea în sine a fost o activitate de auto și intercunoaștere, dar și o activitate sumativă a celor 100 de zile de școală, astfel părinții au putut observa atât nivelul achizițiilor copiilor cât și aspecte ce țin de dezvoltarea personală a fiecărui copil.

Luminița Biolaru este cadrul didactic care a supervizat întreaga activitate și i-a ajutat pe cei mici să se pregătească. Aceasta consideră că astfel de activități îi ajută pe cei mici să fie stimulați în procesul de învățare.

„Generațiile se schimba iar copiii au nevoie sa fie stimulați, sa le fie cunoscute interesele astfel încât eu, ca dascăl, sa pot crea situații de invatare adaptate, specifice lor. Acesta a fost scopul activității prin intermediul căreia eu am urmarit clădirea unei relații speciale, de respect reciproc. Îmi doresc sa le sădesc plăcerea de a descoperi lucruri noi, iar principala mea misiune este ca fiecare copil sa vina cu bucurie la școală. Dacă toate aceste lucruri sunt realizate, cu siguranță vom avea și performanță. Școala trebuie sa fie despre evoluție în plan personal, schimbare, formarea caracterului și despre a învață cu placere. „, a spus Luminița Biolaru.

Articolul precedentAccident în Alexandria! O femeie a fost rănită
Articolul următorConsiliul Județean investește 703.079,70 lei în consolidarea rețelei de asistenți maternali