PNL Teleorman se grăbește să-și facă planul pentru alegerile europarlamentare din luna mai a anului viitor. Totul este la stadiul secret până acum, dacă ținem cont de faptul că ieri a avut loc o întâlnire a aleșilor locali liberali, la care au participat, de la centru, Ludovic Orban, Robert Sigartău și Dan Motreanu, fără presă. La această întrevedere, conform surselor noastre, aleșii PNL au făcut propuneri de viitori aleși pentru scrutinul din 2019. Liberalii teleormăneni, strâmți la resursa umană, nu au găsit pentru Parlamentul European tineri care să mai știe o limbă de circulație internațională sau măcar o română corectă, ci pe vechii Florică Mara – om de afaceri și Mihail Cojocaru – primarul comunei Botoroaga.

Despre Florică Mara se știe face parte din ”elita” liberalilor care au dobândit titulatura de DOCTOR (în științe agricole și silvice), chiar dacă și acum se întreabă unde operează. Glumim, desigur, conform fișei personale, Florică Mara este inginer, doctor și experimentat la engleză și franceză. Cu româna stă mai greu.

Cealaltă propunere a liberalilor pentru Parlamentul European este un nume propus la mai multe scrutinuri de vot. Mihail Cojocaru este, în general, un personaj care își vede de treaba lui, de aceea ne surprinde faptul că este băgat în treaba europarlamentarelor. El are și o pată neagră, un dosar la Judecătoria Videle prin care s-a CONFIRMAT că e urmărit penal pentru săvârşirea infracțiunilor de abuz în serviciu prev. de art. 297 C. pen., nerespectarea hotărârilor judecătorești prev. de art. 287 C. pen., fals intelectual prev. de art. 321 C. pen. și uz de fals prev. de art. 323 C. Pen. În acest dosar mai este urmărit penal și fostul viceprimar al comunei Botoroaga, Mocanu Vasile, actualmente angajat al Prefecturii Teleorman (doar reprezintă legalitatea, nu?), devenit între timp vicepreședinte ALDE Teleorman.

Articolul precedentCozmin Guşă: Partidul Realitatea are trei candidaţi bombă la europarlamentare
Articolul următorCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții”