Pentru a celebra Ziua Internațională a Inimii, zeci de tineri din Alexandria s-au întâlnit în centrul orașului și au dansat ore întregi pentru a le atrage oamenilor atenția asupra importanței mișcării în prevenirea problemelor cardiovasculare. 

29 septembrie este o dată importantă, ce marchează Ziua Mondială a Inimii, prilej cu care Forumul Național de Prevenție și Societatea Română de Cardiologie au organizat și în acest an, în parteneriat cu cluburile Rotary din Districtul 2241 a  Promenadei Inimilor în 27 de orașe ale țării: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Botoșani, București, Caransebeș, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Dej, Drobeta Turnu Severin, Iași, Onești, Ordoheiu Secuiesc, Năsăud, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Tg Jiu, Timișoara, Turda și Suceava.

La Alexandria, zeci de tineri s-au întâlnit în centrul orașului, în apropierea fântânii arteziene și au dansat ore întregi, îndemnându-i și pe trecători să li se alăture, pentru a conștientiza importanța mișcării pentru starea generală de sănătate, dar mai ales în contextul problemelor cardiovasculare. Mai mult, a fost amenajat în același loc un cort în care mai mulți asistenți medicali au verificat tensiunea arterială a trecătorilor. Din 120 de oameni testați, doar trei au avut tensiunea în limite normale.

Articolul precedentLiderul din Liga 2 a fost răpus. Turris pierde primul meci în campionat
Articolul următor49 de angajatori din Teleorman, verificați de ITM