Fiul Ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost bătut la începutul lunii aprilie într-o discotecă din localitatea Butești, la 15 kilometri de Videle. Poliția județeană din Teleorman confirmă incidentul și susține că ancheta e în plină desfășurare.

Totul s-a întâmplat în noaptea de la 6 spre 7 aprilie, însă până în acest moment ea a fost ținută departe de urechile publicului. Dovadă în acest sens este mărturia patronilor discotecii din Teleorman unde s-a întâmplat întregul incident. Aceștia au confirmat că într-o seară de aprilie a avut loc o bătaie la discotecă, după ce fiul ministrului de interne a cerut schimbarea muzicii din local și a enervat niște clienți.

Un martor ocular, care nu dorește să-și dezvăluie identitatea, a dat, însă, mai multe detalii pe marginea acestui subiect, ba chiar susține că fiul ministrului ar fi solicitat de la cel care l-a bătut o sumă de 3000 de euro pentru a-și retrage plângerea.

E o discotecă pe care Darius o frecventează. El a vrut să schimbe muzica la DJ, că nu i-a plăcut muzica. În discoteca respectivă, iubitorii de manele fac cel mai mare consum. DJ-ul știa cine este el, că e băiatul lui Carmen Dan și restul clienților au fost revoltați. Evident, clienții nu știau cine e Darius. Și unul dintre ei s-a enervat și s-a dus și l-a compostat direct, n-a mai stat la discuții. Patronii știau cine este, l-au luat pe Darius, l-au ascuns în bucătărie, apoi au spus găștii de clienți deranjați de Darius că el e fiul ministrului de Interne. S-au panicat când au auzit. La vreo două ore a venit poliția de la Videle, apoi cea de la Alexandria, care a luat probele de pe camere. După care am auzit că a căzut Darius la înțelegere cu ei să le dea 3000 de euro, ca să-și retragă plângerea. Ce am mai observat în noaptea aia a fost că în zonă apoi au patrulat continuu vreo trei mașini de poliție prin zonă.”, a martorul din acea seară.

Poliția din Teleorman ne-a spus că există o anchetă în desfășurare pe tema unui episod violent petrecut în localitatea menționată, o anchetă care se derulează sub supravegherea procurorului de caz. Poliția susține, însă, că Darius a făcut plângerea abia a doua zi la Poliția Rurală Poeni.

 

Articolul precedentFiul lui Dragnea este în topul latifundiarilor din România
Articolul următor”Perfecta” lui Dragnea dă cu subsemnatul la DNA