O decizie a Consiliului Local Alexandria interzice scoaterea pe trotuare a crucilor și sicrielor de către firmele de pompe funebre. 

Pentru că ar provoca un disconfort trecătorilor, consilierii locali din Alexandria, întruniți ieri în ședință, au decis în unanimitate interzicerea expunerii crucilor și sicrielor de către firmele de pompe funebre care funcționează pe raza orașului. Potrivit consilierilor locali, această măsură este una care ar aduce o îmbunătățire estetică a orașului.
Totul a pornit de la mai multe solicitări ale cetățenilor din Alexandria care s-au plâns că sicriele expuse pe trotuar îi afecta vizual. S-a făcut chiar o dezbatere publică pe această temă, la care au participat proprietarii firmelor de pompe funebre și chiar și ei au fost de acord cu măsura.
Consilierul local Cătălin Dumitrașcu susține că decizia a fost luată din considerente estetice și că singurul amendament a constat în faptul că, totuși, firmele care au acest obiect de activitate vor putea folosi în reclamele stradale o cruce.
Decizia s-a luat din rațiuni estetice și mi se pare corect să nu expui stradal sicriele. Singurul amendament a venit din partea consilierului local Florin Titirișcă, care a spus că totuși aceste firme ar trebui lăsate să pună în reclamele pe care le afișează stradal imaginea unei cruci, ca să înțeleagă lumea obiectul de activitate.„, a spus Cătălin Dumitrașcu.
Articolul precedentTânără, sechestrată și violată într-un apartament din Alexandria
Articolul următorDouă puncte noi de control valabilitate rovinietă în județul Teleorman