Unul dintre participanții la sesiunea de comunicări științifico-istorice, organizată la liceul „General David Praporgescu”, acuză condițiile improprii de cazare de la internatul liceului „Sfântul Haralambie” din Turnu Măgurele. Elevii eminenți au fost primiți cu gândaci și lenjerii sfâșiate. 

Cazarea elevilor a fost asigurată de Liceul „Sfântul Haralambie”, unde participanții au găsit gândaci, lenjerii de pat sfâșiate și toalete insalubre. Alin Popovici, unul dintre elevii participanți, venit în Teleorman tocmai din Mureș a postat pe o rețea de socializare fotografii de la internatul în care a fost cazat, dar și un comentariu privitor la felul dezamăgitor în care au fost întâmpinați elevii eminenți din țară în Teleorman.

Potrivit inspectorului școlar de profil, Amalia Dide, în timpul desfășurării evenimentului niciun participant nu s-a plâns de condițiile de cazare și că singura lor nemulțumire a fost legată de căldură. În plus, ea spune că a verificat personal condițiile de cazare și nu a remarcat gândaci sau lenjerii rupte acolo.

„Am văzut și eu postarea elevului participant. Ce pot să vă spun e că eu personal l-am luat pe acest elev și pe profesorul însoțitor de la gară și că a stat cu o zi mai mult decât restul participanților, fiind din Mureș. În timpul desfășurării evenimentului nici el și niciun alt elev nu s-a plâns de condițiile de cazare. Mai putin de căldură, pentru că au fost cam 35 de grade zilele alea. O să discut cu profesorul însoțitor să înțeleg ce s-a întâmplat, dar am verificat personal condițiile de cazare. Nu erau nici gândaci, nici lenjerii rupte. Asta pot să vă garantez! Nimeni nu s-a plâns de nimic.” , a spus inspectorul Amalia Dide.

Articolul precedentAproape 20 de persoane au ieșit în stradă la Turnu Măgurele pentru a le comemora pe fetele de la Caracal
Articolul următor411 locuri de muncă, disponibile pentru teleormăneni